Fransförlängningar

Var länge rädd för att göra en fransförlängning för att jag trodde att mina egna naturliga ögonfransar skulle ramla av tillsammans med lösögonfransarna när jag tappade dem. Men ringde sen och pratade med en fransstylist på Skrädderi.1 här i Växjö och hon sa att så länge jag väntar mellan behandlingarna så att mina egna ögonfransar får vila och stärka till sig så är det inga problem. Så jag gjorde mig första fransförlängning och blev väldigt nöjd med resultatet. Det bästa var att jag inte behövde sminka mig eller ta bort sminket på kvällarna utan det räcker med att borsta igenom fransarna lite för att de ska hålla sig snygga.

När fransarna ramlar av så har jag gjort så att jag väntat några veckor, vanligtvis tre veckor innan jag går och sätter på nya just för att mina egna ögonfransar ska få en chans att återhämta sig så att de inte ramlar av helt och hållet.

Men helt seriöst så måste fransförlängning vara bland det bästa jag någonsin gjort. Jag får så mycket bättre självförtroende bara av det och känner inte alls att jag behöver sminka mig längre. Tycker inte det är så farligt dyrt att göra dem heller, i alla fall inte på Skrädderi.1, där de har lite lägre priser än vad de har på många andra ställen. Kan rekommendera dem som salong och rekommenderar även att göra en fransförlängning om du funderar på att göra det. Du kommer inte att ångra dig, tro mig.