Komplett köksrenovering eller endast byte av köksluckor?

Varför ska det vara så fruktansvärt dyrt att renovera köket? Har velat göra det i flera år nu och sparat men kan ändå inte riktigt med att lägga så mycket pengar på en renovering. Inte när köket fortfarande är funktionsdugligt och där det enda är att köksluckorna är väldigt slitna. Istället för att göra en komplett renovering så tänker jag att det skulle kunna vara en bra idé att bara göra ett byte av köksluckor. Det skulle inte alls kosta lika mycket, och borde inte vara för svårt heller. Men kommer fortfarande att behöva ta hjälp från Wastessons Lackering AB i Norrköping, men det hade jag i och för sig tänkt göra ändå.

Det svåra blir att välja färg och nyans på köksluckorna och inte bara för att få dem snygga i sig själva utan för att det ska passa ihop både med hur köket ser ut nu men även på hur det kommer att se ut sen om jag bestämmer mig för att renovera resten av köket ändå. Tänker att jag kanske ska ta upp det med de på Wastessons Lackering AB innan de börjar att jobba. Att jag kanske vill fortsätta att renovera mer om något år, förutom just byte av köksluckor, så att de vet. Får se om jag gör så att jag ringer dem eller om jag kanske kollar in till dem här i Norrköping. Går ju förbi deras kontor emellanåt så kanske likväl kan göra det.