Måleri som jobb eller fritidssysselsättning

Asså, jag tycker att det är väldigt kul att måla men då är det kreativt målande. Där jag målar med olja eller akvarell utifrån mina egna idéer. Brukar inte tänka så mycket på exakt vad jag ska måla utan brukar gå ganska mycket på känsla. Men tänker att samtidigt som det är väldigt roligt, så vore det kanske inte alls lika roligt att jobba som professionell målare. Jag menar, då målar man inte utifrån sina egna idéer och det är inte alls särskilt kreativt. Så tror inte att jag skulle kunna jobba som målare, tänker om jag till exempel skulle jobba på Beka Måleri här, att jag nog skulle tappa mycket av det roligare med måleriet.

Hade en kompis som rekommenderade mig att söka som målare till Beka Måleri när de hade ute en annons för hon tänkte direkt att det skulle passa mig. Men jag känner inte att det är något för mig. Annars så vet jag att Beka Måleri skulle vara en bra arbetsplats för har hört mycket gott om dem, både från folk som har fått hjälp med att måla av dem samt av de som jobbar som målare hos dem.

Istället för att jobba med måleri så tror jag att jag har kvar det helt och hållet som en fritidssysselsättning, för att det ska fortsätta vara roligt och intressant, och så jobbar jag med något helt annat istället. Känns betydligt bättre så.