Nymålat och omtapetserat!

Jag har fått hjälp av en riktigt duktig målare i Skara. Det är ett företag som heter Skara Måleri som har varit hemma hos oss och målat och tapetserat i barnens rum på andra våning. Vi är en familj som bor i ett mysigt litet hus. Här finns väl alltid ett och annat att göra, som det brukar när det gäller gamla hus. Men varken jag eller min man är särskilt duktiga på att måla och tapetsera. Det är många som gör sånt här själva, men inte vi. Det finns ju sådana här företag av en anledning. Nämligen att man ska kunna få god och fackmannamässig hjälp den dagen man känner att man är i behov av sådana tjänster. Barnen som är sex och åtta år, hade önskat sig lila tapeter i det ena rummet, och en stark röd färg i det andra. Min man och jag tyckte nog inte att detta var en så bra idé, så vi lyckades övertyga barnen om att tapeter i en mer neutral färg skulle bli snyggare. Det krävdes en muta, nämligen lite lördagsgodis, fast mitt i veckan, så hade vi barnen på vår sida! Barnen är verkligen glada över sina nytapetserade rum och de pratar om det här både i skolan och på förskolan! 

 

Målarna på Skara Måleri är verkligen duktiga. Det märktes tydligt hur vana de är att göra sådana här jobb. Hade jag eller min man gjort det här, hade det tagit mycket, mycket längre tid, och det hade inte blivit lika proffsigt gjort. Det kostar inte särskilt mycket att få den här hjälpen, så detta kan de flesta kosta på sig, tycker jag. Behöver ni hjälp av erfarna målare i Skara, Jönköping eller i Lidköping, så skulle jag vilja rekommendera er läsare att ta kontakt med det här företaget!